Locaties

Outdoor Westvoorne heeft meerdere vaste locaties waar wij activiteiten kunnen uitvoeren. Heeft u zelf een locatie in gedachte? Dan helpen wij u graag om daar een mooi programma voor te maken. 

Wilt u een afspraak te maken om één van onze locaties te bekijken, dan horen wij dat graag!

Locatie- Grevelingendam (Bruinisse)

Locatie Grevelingendam is een unieke locatie. In samenwerking met Resturant Puurr by Rich op de Grevelingendam, creëren wij (dag)programma's waarbij stoere en actieve outdoor-events kunnen worden gecombineerd met een compleet verzorgd horeca-arrangement.

 

Locatie- Badhotel (Rockanje)

Of je er nu gewoon even tussenuit wilt of een locatie zoekt voor een feestelijke aangelegenheid of zakelijke bijeenkomst, Badhotel Rockanje aan Zee op het eiland Voorne in Zuid-Holland is daar bij uitstek de plaats voor. Gelegen in een prachtige omgeving, op slechts 400 meter van het strand, rijk aan faciliteiten en daar waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

 

Locatie- Havana Beachclub (Rockanje)

Na een actief strand programma kunt u lekker wegdromen op een van de loungebanken op het terras van Havana Beachclub. Een BBQ, feestelijke avond, Beach-activiteiten… wij kunnen in samenwerking met Havana een compleet verzorgd arrangement aanbieden! 

 

Locatie- Wapen van Marion (Oostvoorne)

Hotel Restaurant ’t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Europa en op slechts 20 autominuten van Rotterdam (Europoort, Maasvlakte). Dit biedt ons uitgebreide mogelijkheden om van deze mooie conbinatie gebruik te maken voor een Actief vergader arrangement of ander zakelijk uitje. 

 

Locatie- Zoet of Zout (Stellendam) 

Restaurant Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet op een fantastische locatie! Van vergaderen tot een actief uitje op land of water!

 

 
 
  

Locatie: Paviljoen de Stormvogel (Oostvoorne) 

Paviljoen de Stormvogel is een heerlijk paviljoen gelegen aan het Oostvoornsemeer. Geniet van deze prachtige plek!

 

 ">

Locatie- Strandpaviljoen Paal 10 (Ouddorp)

Strandpaviljoen 10 is één van onze partners in het strandgebied van Ouddorp. Ervaar de mooiste stranden van Nederland in de Zuid-Hollandse plaats Ouddorp. 

 

">

 

 

Locatie- Natuurspeeltuin Buutenplaets (Sluishaven)

Kinder natuur en beleefspeeltuin de Buutenplaets leent ze perfect voor familiedagen, kinderfeestje en sportdagen maar ook voor wat kleiner bedrijfuitjes bent hier aan het juist adres. 

 

">