Bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje organiseren?

Bent u bezig met het organiseren van een leuk afdelingsuitje, jubileum of gezellig personeelsfeest? Of bent u misschien ideeën aan het verzamelen voor de personeelsvereniging?

Laat u inspireren en kies een bedrijfsuitje dat perfect bij u past!

Verschillende bedrijfsuitjes

Kies voor uw bedrijfsuitje uit ruim 25 activiteiten en die georganiseerd worden op een schitterende locatie. Dit kan op één van onze locaties of op een locatie van uw keuze!

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het organiseren van uw bedrijfsuitje eerst de locatie te komen bekijken, zodat u precies weet of dit uitje bij u past. U kunt altijd bij ons terecht voor een rondleiding om een locatie of een activiteit te bekijken.

Bedrijfsuitje op maat

Outdoor Westvoorne denkt graag met u mee! Samen met u ontwikkelen wij een origineel en actief bedrijfsuitje, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers en we ervoor zorgen dat iedereen een dag zal beleven waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek presenteren wij u de verschillende mogelijkheden voor locaties en activiteiten die wij kunnen verzorgen.

Vele bedrijven gingen u al voor en ervaarden een prettige en open communicatie bij Outdoor Westvoorne.