Event Support

Wat kan Outdoor Westvoorne voor uw Event of Animatie programma betekenen?

U wilt de offerte naar die ene grote klant zo graag de deur uit doen, maar mist u nog net die ene activiteit die hen over de streep zou kunnen trekken? Wat denkt u ervan om daar een van onze exclusieve activiteiten aan toe te voegen?

Een goed voorbeeld hiervan is een klimtoren, die we geheel naar uw bedrijfsuitstraling opbouwen. Dit kunnen wij doen door onder andere de banner geheel naar uw wensen te laten bedrukken.(29 m2 of 58 m2). Hiermee is de klimtoren niet alleen een aanvulling op uw event, maar ook nog eens een reclamemast van 7,5 of 9 meter hoog!

Uiteraard lopen wij indien gewenst in uw bedrijfskleding, om uw zichtbaarheid te optimaliseren!

Klik hier voor al onze activiteiten die wij geheel in het thema van uw bedrijf kunnen aanbieden.

 

Wat is Active Animation? 
Active Animation is een animatieprogramma voor campings en andere recreatie-/eventgelegenheden, die ...

  • ...geen eigen animatiepersoneel hebben, maar toch af en toe leuke dingen voor scherpe prijzen willen organiseren voor hun gasten (voornamelijk jeugd, maar de ervaring leert dat de ouders zich er af en toe ook aan wagen).
  • ... al een eigen animatieteam hebben (wij organiseren bijvoorbeeld actieve animatie-activiteiten bij een groot aantal Molecaten-parken). In dit geval gaat het niet om een potje voetbal, maar denk aan een mooie klimtoren van 9 meter op uw locatie, een ochtend boogschieten of vlotbouwen-/varen. Beschikt uw locatie over mooie bomen, dan is een waanzinnig snelle tokkel- of kabelbaan ook iets waar wij onze hand niet voor omdraaien.
  • ... een extraatje willen aanbieden op drukke dagen.
  • ... op bijvoorbeeld een evenement willen opvallen door de grote banners (reclamespandoeken) met een oppervlakte van 58 meter2 te benutten. Hiermee kunt u de klimtoren veranderen in een reclamemast van 9 meter waar ook nog eens op geklommen kan worden.

Niets is ons te gek; van klimmen op uw locatie tot de verzorging van een compleet jaaraanbod aan actieve animatie activiteiten. Klik hier voor het activiteiten overzicht.