Arrangementen - Utopia

In 1958 werd de Grevelingendam aangelegd. Via kabelbanen werden grote betonblokken in het water gestort. 7 jaar later is na veel noeste arbeid de dam volledig klaar.
Nu blijkt dat er tijdens de bouw fouten zijn gemaakt en is de Grevelingendam afgesloten van de bewoonde wereld! Jullie moeten aan de slag om te overleven en dienen een nieuwe samenleving te creëren.

Jullie Utopia is vandaag ontstaan! Een ideale samenleving op de Grevelingendam… 

Wat gaan jullie eten? Waar halen jullie dit vandaan? Hoe blijven jullie warm?  Hoe zorgen jullie voor water? Hoe creëren jullie deze samenleving en saamhorigheid?

Dit gaat niet zonder slag of stoot en zeker niet zonder inspanning. Keuzes maken heeft consequenties voor het verdere verloop van jullie Utopia.

 AAN DE SLAG EN LAAT JE VERRASSEN!

Utopia is speciaal voor Puurr by Rich ontwikkeld door Outdoor Westvoorne. Het spel wordt exclusief op de schitterende Grevelingendam aangeboden en kan met of zonder catering geboekt worden vanaf € 24,95 p.p.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.puurrbyrich.nl of kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande button.