Arrangementen - Citygame the Target

Één van de mooie historische stadjes in Nederland ontdekken en tevens genieten van een spannend misdadig gaaf achtervolgingsspel.

Het verhaal.

Een gevaarlijke ontsnapte crimineel krijgt de kans om € 1.000.000 te scoren. Een opdrachtgever geeft hem geld voor iedere misdaad die hij pleegt. Om de misdaden te kunnen plegen moet de gangster virtuele voorwerpen stelen die verspreid liggen over de stad: een mes, een touwladder, explosieven. Iedere keer als hij een voorwerp steelt, komt de politie dit te weten en kunnen ze hem lokaliseren. Lukt het de politie om hem tijdig in de boeien te slaan of weet de crimineel zijn target te bereiken. Zin om eens zelf in een virtueel spel te spelen, dan is The Target de juiste keuze.

Wat houdt het in:

  • Ontvangst en briefing van het spel, onder het genot van een drankje
  • Teams worden ingedeeld in politieteams of de criminelen
  • Al samenwerkend moeten de politieteams proberen de misdaden te voorkomen
  • De criminelen proberen zoveel mogelijk geld binnen te halen
  • Twee uur lang actief in de stad

Tijdsindeling:

The Target duurt, afhankelijk van hoe snel de bende is gevonden, 15 minuten tot 2 uur. De speeltijd is maximaal twee uur. In die tijd kunnen er meerdere spellen worden gespeeld, waarbij er gewisseld kan worden tussen gangsterteam en politieteams. Je speelt altijd in het stadscentrum van je gekozen stad en het speeloppervlak is 1 km².